Middag

 

Lördag

Hej på er!
Idag är dags för match, hemma match, jag är faktiskt väldigt taggad. Efter matchen är de grillning och sedan lagfest, så de ska bli väldigt roligt. Kommer alltså hålla till vid klubben hela tiden. Om inte ikväll så kanske jag ska träffa Johanna!! 
 

I learn to live

 
 

Q/A

Går ni alla i samma klass? 
 
Ja de gör vi :)
 
Vad heter killen som sitter längst ut till höger vid bordet som ligger längst ut åt vänster? Om du förstår vem jag menar haha..
Jag förstod precis, han heter Niklas Wittström
 
vart har du köpt din belstaff väska? 
vet du var man kan hitta såna väskor i göteborg? 
Jag känner en som säljer belstaff så har köpt den hos henne. Belstaff väskor finns(fanns) att köpa på fiorucci här i Göteborg!
 
Vilken skola går du på?
Skrivit de innan, men kan absolut skriva de igen, jag går just nu på hvitfeldtska
 
 
Jag fyller år om några dagar och önskar mig en väska, kan du tipsa om lite väskor? Pris spelar ingen roll men ingen Marc by Marc Jacobs
Nämen grattis i förskott kära läsare. Jag personligen tycker att maorkan lägga pengar på en väska eftersom de är något man har mycket användning för. Men jag tycker compmaggi, Michael Kors och Liebenskind för väldigt fina väskor. Så kolla runt lite på nätet!
 
är det isak som var med i xfactor förra året? 
Ja det är de :)
 
vad är det som gör blogg.se bättre? :)
Jag tror att jag tycker att blogg.se är bättre just nu för att jag trade tröttnat så mycket på nattstad. Annars är de väl ingen särskild skillnad :)

Älskling

Godeftermiddag!
Idag efter skolan, hade bara en lektion förövrigt, så mötte jag upp Johanna och Fill. Vi åt lite mat och sedan fikade vi. Kom hem vid fyra då jag gick direkt upp till min säng och sov i 2timmar. Så skönt!
Jag mötte sedan upp Gabriel för att kolla herr A-laget och dem vann!!! Skönt!
Jag, Gabriel och hans föräldrar gick sedan hem till Gabriel där vi nu äter räkor mm.
Ska vara social nu! Hörs senare
 

Lunchar

 

Några festligheter

 

Update

 
Hej på er!
ber så hemskt mycket om ursäkt, men igårkväll fann jag ingen tid till att blogga. Hehe de tar år för mig att skriva ett inlägg på 5 rader. 
Jag sov i vilket fall som helst hos Gabriel, så de va mysigt!
Jag ligger just nu i sängen och slappar, ska ta bussen strax efter 11 till skolan. Förstår inte varför jag gick upp 9 när jag börjar 11.55 (!!!)
Så typiskt mig! Ikväll blir de nog bara en slapp kväll och mys med älskling!
bjuder på outfit bild mm sedan!
hoppas ni får eskrikigt skön freeeeedag!

Internatskolan LS

Ni har säkert hört om skolan innan... Filmen ondskan spelades även in här. Jag bjuder på lite fakta om vad som har hänt under några års tid på skolan

28 augusti På kvällen meddelar Lundsbergs styrelse att rektorn Staffan Hörnberg får sparken med anledning av att han ”har godkänt en nollning som är förbjuden”. Samtidigt har hela styrelsen ställt sina platser till förfogande.

 28 augusti 2013 Skolinspektionen beslutar att ge skolan tillfälligt verksamhetsförbud, vilket innebär att skolan stängs ner i minst ett halvår.

 27 augusti 2013 Utbildningsminister Jan Björklund säger att han vill dra in riksinternatens frikostiga statsbidrag och får starkt stöd av oppositionen. Allianskollegorna är dock inte lika eniga.

 24 augusti 2013 Två pojkar, 14 och 15 år, ska ha fått ögonbindel, hållits fast ochbränts på ryggen med ett hett strykjärn av ett stort gäng äldre elever på internatskolan Lundsberg. 14-åringen får så svåra brännskador att han får slussas runt till flera sjukhus. Sjukhuspersonalen polisanmäler händelsen.

 April 2013 Skolinspektionen lägger ner sin tillsynsundersökning kring Lundsberg, då de anser att skolan har kommit till rätta med missförhållandena. Hot om vite avskrivs.

 Oktober 2012 Nya övergrepp uppdagas på skolan. Vittnen berättar om våldtäkter med kvastskaft och "sexuella övergrepp på flickor som pojkar gör i grupp för att skapa sammanhållning".

 Juni 2012 En elev som kränkts och misshandlats av andra elever får ut skadestånd från den från början motvilliga skolan, på totalt 80 000 kronor.

Eleven, en pojke, misshandlades och kränktes av andra elever under läsåret 2009/2010.

 Maj 2012 Lundsberg misstänks hafuskat till sig bidrag på nästan tre miljoner kronor, avslöjas av SVT

 November 2011 Lundsbergpolisanmäls av Skolinspektionen efter att larm om grava missförhållanden, pennalism och "kamratuppfostran".

 Januari 2006 Flera elever uppges ha attackerats med avföring och urin. Bland annat kissade äldre elever på en yngre kamrat när denne låg och sov.

 Mars 2001 Skolverket kritiserar skolans kamratfostran som innebär att äldre elever straffar yngre elever som inte uppför sig. Kamratfostran förbjuds.

 Oktober 2000 Fjorton elever dricker hembränt i skolans friluftsstuga. Festen slutar med att stugan bränns ner till grunden - ungdomarna har försökt få fart i kaminen genom att elda upp en dunkudde. Det tar en vecka innan skolans ledning inser att stugan brunnit ner.

 Januari 1999 Rektor Anders Lundin får sparken efter att ha kritiserat skolan. Några elever kissar på en bild av honom och visar stjärten för hans fru.

 Juni 1998 Prins Carl Philip och hans klass från Lundsberg har fest på anrika hotell Winn i Nyköping. Festen urartar och polisen tvingas röja upp efter de supande ungdomarna.

 Februari 1998 I Lundsbergs skoltidning uppmuntras eleverna till mobbning och bestraffning av varandra.

 November 1997 Två minderåriga elever super på skolområdet och en elev relegeras efter att ha langat vin och sprit till sina kompisar.


Kärrakif next up träning


Sushitime

Hejsan!
Jag slutade 12.25 idag, så himla skönt!
Direkt efter skolan mötte jag upp Fill för att gå och äta, så stötte vi på Elin också, himla trevligt!
Vi sitter just nu och äter sushi och bar tjötar lite. Jag ska åka till min gamla skola om en stund, och sen är de träning! Bloggar mer sedan


Torsdagens

Tröja- religion
Jeans- hollister bootcut
Skor- prime
Halsband- raglady&spanien
Armband- MBMJ 
Kavaj/jacka- Zara

Fiesta


28/8

Godkväll!
Hemskt ledsen för kass uppdatering, men har haft fullt upp idag!
Jag hade som sagt långlunch idag så jag och några andra i min klass gick ner emot amazing thai och vasa sushi där vi åt. Rekommenderar er inte att äta sushi på Vasa utan sushi delux är favorit stället. Kan förklara mer om de senare!
Vi slutade dagen 16.45 alltså en kvart innan ordinarie tid.
Resten av dagen spenderade jag i stan med Elsa och Jenny, vi fikade lite och sedan mötte jag upp Maja och Madde för att åka vidare emot slottskogen där de var "grillning" för hvit-elever och de kom även andra från andra skolor också. Jag hade en trevlig stund där, pratade med obekanta och bekanta ansikten så de var riktigt roligt faktiskt.
Har haft en härlig dag idag faktiskt, så de är skönt.
Imorgon slutar jag 12.25 då jag ska möta upp Fill för att luncha med henne. Efter det drar jag mig vidare för att besöka min grundskola!!! Åhhh de ska bli så roligt.. Saknar min gamla skola så mycket verkligen!!

Lovar att de blir bättre update imorgon! Puss


Klädval


Idag


Amazing thai


Mot skolan

Hej på er!
Jag sitter just nu och väntar på min buss. Börjar 09.55 idag, trodde att jag började 08.00 så jag så de är nice. Något som suger verkligen är att vi slutar 17.00... Inget jag alls ser framemot, menmen!
Har en 2h 30min rast sedan så uppdateringen kommer bli bra trots den långa skoldagen!

Passar på art gratta fina Johanna dom fyller 16år idag! Grattis fina prinsessan!


ATM

900 sidvisningar och 400 unika per dag!
En bra början, tack till er som valde att följa mig vidare på blogg.se! Trivs bättre här än på nattstad!!
Återigen tusen tack för att ni läser min blogg!
Godnatt och sovgot!


VH2013


WINTER


Love

 
Ytterst lite om mig och Gabriel:
Jag och Gabriel har varit tillsammans 1år, 5månader och 6dagar ganska exakt idag. 
Har är helt klart det bästa som finns i mitt liv just nu och hoppas verkligen de kommer hålla så länge som de bara går.
Gabriel är världens underbaraste människa, självklart har man sina brister, men utan brister så är man inte mänsklig. Jag älskar den här killen mer än vad ord kan beskriva.
Vi är bästavänner och även förälskade på en och samma gång.
Vårt förhållande är inte perfekt, men hur kul kan det vara att varit i ett förhållande då man inte behöver jobba på någonting?.. 
Min finaste ägodel.
Jag och Gabriel har i princip samma intressen, gillar sport, umgås med våra vänner och allt där i mellan, dock kommer vi inte alltid överens haha. 
Vi är ett utav många få förhållande som får ihop det där med att umgås med vänner men även varandra, så att man inte stöter ut sina vänner från sin bubbla.
Jag klarar av att umgås med Gabriels vänner och han klarar av att umgås med mina. Även våra kompisar klarar av att vara med varandra så det är riktigt härligt faktiskt.
Älskar att jag har dem människorna kring mig som jag har just nu!
Gabriel och jag tillsammans?
Vi är ett socialt par, gillar att bjuda på oss själva, kan bli mycket drama mellan mig och honom (negativt haha) men de jobbar vi på, vi bryr oss mycket om andra och vi älskar att skratta!
Vad mer finns de att säga? 
Vad skulle ni tycka om en "boyfriend tag" video eller liknande?

Kärra vs mellerud


Jag vill föralltid vara en idiot

Godeftermiddag!
Jag gjorde ett stress inlägg senast så de blev inte alls bra. Men jag slutade 30 minuter tidigare idag, så de var skönt. Jag, Amanda,Isak, Anna och Matilda åt lunch förut på ett franskt café, Isak fick bestämma eftersom han fyller år idag! Grattis till honom!!!!
Jag mötte i vilket fall som helst upp sebb och Gabriel som vanligt så jag åkte hem med dem. Jag och Gabriel gick sedan hem till mig och åt, sedan dess har vi bara tagit de lugnt. Vi ska om en stund upp till fotbollsplan för att kolla herr A-laget. Ska lägga mig hyfsat tidigt idag eftersom jag börjar 08.00 och slutar 17.00! Helt sjukt att man kan gå i skolan så länge... Förstår inte!
Imorgon ska jag även kolla upp vilken plats jag ligger i kön på Sjölins! Hoppas de snart är min tur att få byta.

Jag har förresten köpt mig en jacka, iiiihhh!! Är så glad!!! Visar den när de ät vinter säsong


Tisdag

Började 09.55 idag och har bara haft engelska än så länge. Ska ha svenska nu och sedan lunch! Slutar 15.20 idag, så en halv lång idag!!
Men vi hörs senare.
En bild på tjejerna och birthday kid


Skolan

Tröja- Zara
Jeans- pepe jeans
Skor- toms
Väska- belstaff
Armband- MBMJ


Om 20 år

 
 
 
 
Självklart har jag planer, eller lättare sagt drömmar om framtiden. Tänkte dela med mig utav tre saker.
- jag vill äga en eller två små, vita och lurviga vovvar. Jag vill ha rasen på bilden över, pomeranian, älskar den här rasen och ha gjort det ett tag. Världens sötaste hundras! Det var genom MTV cribs som jag fastna för dessa skönheter.
 
- min drömbil, man kan inget annat än älska denna kärran, en rangerover sport.
Jag har alltid tyckt denna bilen är riktigt maffig och så himla snygg! Nackdelen är bara att den är svindyr. Jag kommer varken nekat eller tvekat denna bilen om jag äger mycket pengar som vuxen, vilket jag inte tror att jag kommer göra haha, menmen, man får ha sina drömmar!
 
- med mannen i mitt liv( förhoppningsvis Gabriel) vill jag skaffa en familj på tre barn, två söner och en dotter. Dottern på mellesta åldern. Visst ddet inget som går att bestämma, detta är bara något jag har fått för mig. Jag har även tanken på att mina barn döpas till unika namn, dottern min ska äga ett amerikanskt namn. 
 
Höga drömmar har jag... Det är farligt att ha sådana här förväntingar om framtiden. Men jag är bara ett barn så de är okej! Sluta aldrig drömma!!!

B.E.S.T.F.R.I.E.N.D.S


One and only

Hej på er!
vi slutade tidigare idag, så himla skönt verkligen!
Imorgon börjar vi 09.55 så har lite sovmorgon, inte helt fel de heller.
Förut efter skolan gick jag och två tjejer i min klass och tog snabbfika, vi satt och tjöta i 50 minuter ungefär och sedan mötte jag upp Gabriel och Sebb. Vi tog bussen direkt hem, och skildes åt sedan. Gabriel ligger just nu i min säng och sover medan jag fixar mig för träning. 
Har målvaktaträning idag troligtvis, annars är de bara genomblödsträning.
 
vi hörs sedan
 
 

LUNCH


MÅNDAG

Godmorgon!
Jag och Lina är redan på bussen påväg emot skolan. Gick upp klockan 06.00 idag!! Hatar att de är så himla tidigt.
Jag börjar 8.00 och slutar 14.25 idag. Så en vanlig skoldag kan man säga, bara att jag har 4 lektioner istället för typ 8.
Efter skolan ska jag skynda mig hemåt för har träning ikväll! Outfit bild kommer senare


Goodnight

Jag har alltid drömt om att ha isblåa ögon och perfekta ögonbryn. Fina ögon kan göra en människas utseende så himla unikt.

Sensommaren håller i sig. Uteservering, något svalkande att dricka och bara tjöta med vänner. Måste passa på nu innan de mörka tiderna tar över. Favorit fiken är helt klart espressohouse, condeco och ett annat vid grönskakstroget här i Göteborg! 

Kan tipsa om lite caféer och affärer imorgon. Godnatt!

 


Fyra av mig

Jag tål inte människor som höjer rösten till mig, ska man föra en diskussion med mig så måste den svara lugn annars är de ganska lätt att de spårar ur.
 
Jag har lärt känna många nya detta året som jag trivs att umgås med. Både killar som tjejer!
 
Jag vill hemskt gärna komma långt med min fotboll, men de är väldigt svårt att ha motivationen på topp när man inte ha många som tror på de jag gör. Samt att jag själv inte äger de bästa självförtroendet. 
 
Jag alltid när jag är rastlös, eller när jag hör vissa ord brukar jag klämma till med en liten trudulutt

Vänner


3 svar

Kan inte du lägga ut en bild på hur din belstaff väska ser ut?
 
Vilken skola går du på?
Jag går just ju på hvitfeldtska, men jag står i kö för att byta till Sjölins
 
Kan du visa närmre bild på dina shorts?
De var en klänning jag hade på mig unblåsning blus, bara att jag vek ner den som en kjol!
 

ASOS.COM

Jag vill tipsa asos.com, där har dem alltid lite billigare kläder och accesoarer än vanligt faktiskt, de är rea konstant. Snabb leverationstid och bra kvalite på paketen.
Ett märke jag vill rekommendera från asos är religion.  
Religion är ett märke med hur fräscha och balla kläder som helst, älskar de märket!!
Här i Göteborg vet jag att inspo pop up store och fiorucci säljer religion.

Furjacket

 
 

Gameday

Godmorgon alla fina där ute!
jag vaknade nyligen, en timma innan klockan skulle ringt, så typiskt mig. Men min lilla prins ligger fortfarande och sover. Jag har match idag igen, samlas klockan 12 och matchstart klockan 14 i Lerum mot Lerum.
Idag ska jag inte göra något särskilt alls utan bara ta de lugnt, kolla film eller något annat mysigt.
 
Annars hoppas jag att ni alla får en bra dag!
 

Hemmamys

Godkväll!
Jag och Hanna åkte in till stan förut och fikade lite senare kom Gabriel, Sebb, Gusten och Rickard. Vi var där ett tag och tjötade lite. 
En väldigt härlig kväll faktiskt. Vi sitter just nu hos mig och kollar film och bara myser. Bloggar mera imorgon! Puss


Condeco


Outfit


Möta Hanna

Ska möta upp Hanna i stan på fika, sedan kommer Gabriel, sebb och Gusten in också! Så detta ska bli mysigt. Hörs senare


YESTERDAY


VINST

Hejsan!
Jag kom precis hem ifrån matchen, vi vann med 3-2. För mig gick de inte alls bra, hatar när de går dåligt för mig i fotbollen. Men aja, de är inget att deppa ihop sig för.
Jag ska i vilket fall som helst ta mig ett sköt bad nu, sedan ska jag hem till Gabriel där även sebb och Gusten är. Får se vad vi hittar på.
Planerna för kvällen är ännu oklara.

Fick en kommentar om att blogkeen inte fungerar när de kommer till min blogg. Jag vet själv inte hur de går till med de där, så kan inte ändra något och fixa felet. Annars kan man ju bara lägga till bloggen på hemskrämen. Så gör jag, har alla bloggar som jag läser på hemskrämen!
Det är så otroligt skönt att ha de så!
Men jag kan absolut försöka fixa det där med blogkeen, registrera mig där om de under lättar för er.


FELICIA & JAG IGÅR


Saturdaymorning

Godmorgon på er alla!
Jag vaknade ganska nyligen. Har sovit hur gott som helst!!
Jag ska alldeles strax gå ner och äta lite och byta om till fotbollskläder. Idag har jag match med juniorerna, hoppas på vinst.
Vad jag ska göra idag efter matchen vet jag inte, men det blir säkert något mysigt!

Fick inte tagit något outfit bild på mig igårkväll! Men jag ska lägga ut lite bilder från gårdagen sedan!


Hemfärd

Sitter i bilen påväg hemifrån Johanna. Valde att sova hemma idag efter mycket omständigheter. Jag har match imorgon tidigt så de kan vara skönt att vara på hemmaplan då. Hade de så trevligt hos födelsedagsbarnet så, fina Johanna!
Tackar för mig idag och hoppas ni fått en bra start på helgen! Natti


HOS JOHANNA


PARTAJ


Dream balenciaga


Fredag

Hejsan!
Jag sitter på bussen påväg hemåt med Gabriel. Min klass var faktiskt helt okej. Tror den kan bli jättebra. Men jag har bestämt mig för att att byta till Sjölins om dem ringer upp mig.

Jag ska hem nu och packa väskan för att sedan åka in till stan och möta upp Fill och Emma! Vi ska som sagt köpa present till Johanna. Klockan 19 ska vi och några andra tjejer äta middag hos henne. Sedan kommer killar dit också. Detta kommer bli en trevlig kväll!
Fick en fråga om jag kan lägga ut mer outfit bilder och det kommer! Har nyligen startat bloggen. Men det kommer bli betydligt mycket mer sådant än hur de har sätt ut innan. Självklart kommer bild på min outfit ikväll!


Rosa

Hejsan!
Jag sitter på bussen omväg emot skolan nu. Min matte lektion imorse blev inställd imorse så vi fick en riktig sovmorgon idag. Börjar 11.55 och slutar 13.25 så har bara en lektion idag. Himla skönt.
Är så nervös inför att byta klass nu, tänk om den inte heller känns bra? Satan...
Aja, jag får helt enkelt ta den. Eller så byter jag till sen klassen jag ångrar att jag inte bytte till med en gång.

Efter skolan ska jag hem en snabbis och sedan ska jag möta upp fill och troligtvis Emma i stan för att leta present till Johanna! Vi tre åker gemensamt till Hanna efter det där vi ska fixa oss! Mys


Smygtitt


Jollitime

Jag kollade igenom Kenzas instagram förut och hittade bilden uppe i högra hörnet. De första som slog mig var " vad är det här för ball klocka" och självklart sökte jag upp jollitime.
Synd att jag inte fann dem tidigare för en sådan klocka skulle vara riktigt fräsch och busig att ha på somaren. Jag kan inte greppa om den är ful eller snygg. Jag tror att den kan bli roligt snygg om man matchar ihop JOLLI med samma andra armband med samma stuk på nyanserna som på klockan.
 

3 snapshots augusti

 
 
 
 
Emma, Fill & Hanna på min födelsedag// jag & Elin på min 16årsfest// Hanna & jag innan bion "känn ingen sorg"
 
 

Jag älskar dig


Kvällar

Godkväll!
Träningen var jättelugn och rolig, den avslutades dock inte som jag hade tänkt mig. Menmen...
Nu ska jag ta mig ett bad, äta något, små plocka på mitt rum och sedan sova. Gabriel hjärtat kanske sover här inatt. Så de blir mysigt.
Anledningen till att jag har skrivit "kvällar" som rubrik är just för att imorgon kväll ska jag hem till Johanna och fira henne. Så alltså imorgon fredag blir de lite festligheter!
Denna helgen kommer bli ganska lugn. Har två matcher, så måste vila upp mig.
Är super nervös för morgondagen, vet ju inte hur min klass är. Får hoppas att jag trivs.

Ska försöka lösa några roliga tidsinställda om lite kläder och finurliga saker!


TRÄNING

Har träning snart! Det bör lugn träning idag med massage och lite lekar haha! Så himla skönt efter den här otroligt röriga skoldagen. Hörs ikväll!


Hvitfeldtska

Då ska jag få detta klart för mig angående gymnasiet. Jag går just nu på hvitfeldtska och fick bytt från mig ursprungliga klass idag. Den klassen jag hade innan passade jag verkligen inte in i. Fick magsår varje gång jag tänkte tanke på att gå och sätta mig inne i klassrummet. Skönt att jag fått byta. Jag går i en klass som heter E1CD nu och får se hur den är. Jag kommer inte byta klass en gång till så hoppas verkligen på att den här klassen är något för mig. Skolan förövrigt är väl helt okej tycker jag nog.
Jag har ju inte startat så bra på skolan ännu. Men det kanske blir bättre vem vet? Jag har dömt skolan väldigt hårt för att jag blev så ledsen och besviken på klassen jag hamnade i.
Jag har i vilket fall som sökt om en plats i Sjölins ekonomi. Så förhoppningsvis får jag en plats där och de är då jag avgör mitt val. Antingen stannar jag kvar på hvit eller så byter jag till sjöllan.
Då är nackdelen att jag har varit så emot Sjölins att jag har hatat skolan. Men jag dömer allt för hårt. Alltså verkligen!
Får se hur jag vrider och vänder på detta! Jag har hittat nya goa och glada människor på hvit!!! Riktigt trevliga elever må jag säga!


UGG classic mini


Two


HVIT

Tjena!
Vi har haft rundvandring på skolan nu och satan va stor skolan är. Jag ska i vilket fall som helst skriva in på i kö på Sjölins idag med Nellie.
Jag har bytt klass nu så ska till den imorgon! Kan berätta mer sedan hur jag känner angående skolan och så.
Slutar senast 13.30 idag!
Har ätit lunch och sånt nu. Ska alldeles strax ha en muntlig redovisning, hoppas de blir bra


22/8

Godmorgon!
Har ni sovit gott? De har inte jag, kan inte somna på kvällarna. Jag sitter just nu och kollar på tv och tar de lugnt.
Ska gå ut emot bussen om en stund.
Hatar att vi börjar så tidigt haha. Livet på gymnasiet.
Jag har ingen aning om när vi slutar idag med ska förälska uppdatera gå gott de går.
Kollade statistiken igår och tjena på er läsare, ni blev en del!!! Tack så hemskt mycket.

Här är en bild på hur jag ser ut idag


Morgondagen

Godkväll!
Tänkte bara slänga in ett nattis inlägg. Imorgon börjar jag 8.30 så ska ta bussen härifrån 07.49! Känns helt knäppt att ta bussen till stan. Menmen, den får man ta helt enkelt. Kan berätta mera om gymnasiet imorgon med tanke på att jag känner mig säker på art byta till ett gymnasium som jag hade något emot. Har lärt mig sjukt mycket på det framförallt att man INTE ska döma i förväg.
Hoppas alla 97:or trivs på sina skolor och i sina klasser!!!

Godnatt finisar! Puss


VINTER FINT


VÄRLDENS BÄSTA TRIO


FÖRSTA INLÄGGET

Hejsan!
Vill först och främst bara tacka Evelina för min design. Vet inte riktigt ifall hon var helt färdig men den ser bra ut och jag är jättenöjd!
Jag har tidigare bloggat på nattstad där min blogg låg på topp 50, ibland topp 30 men aldrig högre, vilket kanske inte är sådär jättebra.
Men iaf, min förra blogg skapade jag av egen anledning och jag hade verkligen ett behov utav någon sysselsättning för att skriva av mig men ändå förmedla er läsare om saker man kan tänka på som tjej ute i livet.
Nu vill jag dra igång igen, testa lite nytt.

För er som inte känner mig tänkte jag bara ta lite kort om vem jag är.
Jag heter Sandra Bergström och är 16 nyligen fyllda år. Igår blev jag faktiskt 16 :)
Jag bor i Göteborg och går på gymnasiet. Ett gymnasium som jag förövrigt inte är så nöjd med för tillfället. Jag lutar mig åt att byta till Sjölins, en skola jag dömt riktigt hårt utan att veta så mycket om den. Har till och med "hatat" skolan, så detta ska bli mycket intressant.
På fritiden spelar jag seniorfotboll, umgås med mina vänner och pojkvän. Jag som person är en väldigt hyperladdad tjej som är väldigt positiv, partypingla, social och blablabla. Har mina nackdelar också, något som jag kan säga med en gång är att jag är envis. Jag är en tjej som bryr mig mer om andra än mig själv..

Detta får räcka! Hoppas ni kommer följa min blogg! Kram


Testinlägg...

Kollar hur allting ser ut så att allt är som det ska lalallala detta är ett inlägg ni inte ska bry er om om ni hittar hit utan att blogga är klar vilket den inte är lalal haha åh nej...