Bäst

 

Mycketmycket

ursäkta uppdateringen, eller vilken uppdatering lättare sagt? Men denna Helen har jag haft fullt upp. Denna helgen har varit hur bra som helst.
fredags var jag med Gabriel och kolla matchen, lördags åt jag först middag hos Therese sen var det festligheter på kvällen, söndags var jag med sebb och Gabriel hela förmiddagen och sen tränade jag med Eriksberg(Futsal). 
Idag ska jag kanske träna, annars har jag en heeeeel del plugg... 
hoppas ni har haft en bra helg 

Middag med älsklingarna

 

Grattis älskade Paulina

 

Cozyfriday

Hej på er!
har haft världens mysigaste dag med Gabriel än så länge, men dagen är inte slut ännu!
Vi åt tillsammans på jensens och sen tog vi en fika tillsammans med felicia också, så himla underbara! 
Jag och Gabriel kom precis hem till mig, vi ska kolla fotbollen tillsammans och bara mysa! 
lite  märkliga inlägg dyker upp under kvällen.Ha en trevli fredag

Lunch/middag

 

VS fashionshow 13

KELLY GALE
Ni har väl inte missat att en svensk tjej från Göteborg, född 1995 är med i årets VS fashion show?
Ska bli såååååå roligt att se på årets show när man vet att en i sina hemtrakter är med som modell. Det är hemt sjukt! Men stort grattis till Kelly måste man ju säga!

Igår kväll

ledsen att jag inte uppdaterade igår men jag hade fullt upp med plugg, tycker det är så svårt med ekvationer och sånt haha. Gabriel kom iaf över till mig och hjälpte till med matten. De gick faktiskt bra med hans hjälp.
Just nu ligger jag i ett bad och har lite bråttom, så vi hörs lite senare
 

Innan uvs

Sitter på eh med Hanna, Melina, Steph och Johanna. Ska ha utvecklingsamtal kl 16.00 och sen direkt hem för att plugga. Kanske ska träna idag också men det beror på hur långt jag kommer med plugget, har matteprov imorgon....
vi hörs sen
 

Thursday

 
 
 

HAIRCARE

• ett bra varmeskydd som du ska ta varje gång du fönar, lockar eller plattar håret.
• ett schampoo och balsam som inte sliter på håret när man tvättar det varje dag. Vill tipsa om märket FAST, det innehåller inga silikoner och ökar även hårtillväxten med 45%. Och dessutom tar inte håret till skada om man tvättar det varje dag.
• övriga bra produkter till håret vill jag lyfta fram märket moroccanoil. Deras olja är otroligt bra. Man ska även här, precis som schampoot, helst ha en olja utan sillikoner eller iaf en olja med låg procent till det. Olja ska man ta lite då och då under dagen för att hålla håret "fuktigt".
 

At home

(Två från idag)
 
Hej på er! Jag kom hem för en stund sedan och mår sisådär så ska hoppa över träningen idag. Kommer i stället ligga hemma och kurera mig, plugga lite matte(?) ja vi får se helt enkelt. 
Ska göra ett litet ärende för min Mami också, så hade tänkt göra det med en gång.  Vi hörs senre
 

Lunch

 

Har du någon favorit?

 

Lill-lördag

Godmorgom i höstvädret!
Okej om det hade snöat men regn och rusk är inget jag föredrar, men ern resa till värmen typ till Mallis hade inte suttit fel. Saknar Spanien 13 så otroligt mycket, man var borta från allt där hemma och kunde bada pusta ut. Hade två toppen veckor med min bästavän.
aja nog om en... Jag håller på att äta frukost nu och sen ska jag bara välja kläder och sticka till bussen! Outfit bilder kommer sen! Puss

She's the best

 
 
 

12/11- 13

Godeftermiddag!
jag kom hem för en timme sedan ungefär, har bara hunnit göra mat och ätit den men ska börja ta tag i mitt plugg nu hade jag tänkt. Får se hur mycket jag hinner få gjort! Hoppas jag fått lite koll på matteprovet som jag har på fredag och även få börja på en inlämning som ska vara inne nästa måndag!
annars blir det en mystisdag! Love it!

Dagens

 

Tjejer

 

Sleep tight

 

Första träningen

Godkväll!
hela dagen idag har gått åt till att ladda inför min första provträning för Eriksberg, det gick väl helt okej. Förta träningen är svårt att prestera på eftersom man inte vågar ta för sig rikigt. Men jag är som sagt helt okej nöjd.
Eriksberg är ett rikigt kanon gäng, alla är positivt och glada men framförallt att dem är så motiverade och är verkligen där för fotbollens skull men kan samtidigt ha kul ändå.
Ska provträna där ett tag och känna på det, så detta kommer bli intressant.
Kollar på fotbollsgalan nu och ska duscha om en stund! Vi hörs sen

Ivy90210

 

Luncha

 

Dagens

tröja- second feamle 
kofta- hunkydory 
jeans- levis
sjal- thereses 
skor- raglady
jacka- parajumpers 
väska- belstaff

Mondaymorning

(Detaljer i mitt rum)
 
Godmorgon!
Jag har precis fixat klart mig och inväntar att bussen ska komma. Börjar 08.30 idag och slutar 14.55(?) aja något i den stilen iaf. Efter skolan så ska jag bara ladda inför provträningen med Eriksberg, ser framemot detta otroligt mycket! 
Känns så otroligt konstigt att jag kanskr lämnar Kärra kif efter 11år i förenkngen... Men allting har ett slut även ett föralltid.

5 lätta om mig

• det bästa jag vet är när någon kliar mig i nacken(!!!)
• jag är en förhållande tjej.
• jag är kan inte vara elak mot någon som har sårat mig. 
• jag är stolt över mig själv och sen jag blivit idag efter allt som jag har gått igenom, men än är inte resan slut.
• jag har svårt för folk som skryter om sig själva, förstår inte meningen med att överdriva den man egentligen är.

GRYM TWEET

 

Förvirrad

Jag är så himla förvirrad.. mitt huvud= en yr höna i rymden. Vet inte vad jag vill med någonting. Har sådant sjuk ångest. En utav anledningarna är fotbollen. Idag var vi på möte med Kärra och det kändes helt okej, imorgon ska jag träna med Eriksberg men dem har ingen stor förening så det finns ingen tillgång till framtid men det är ändå junior fotboll jag är ute efter och det kan bli grymt där, sen nästa vecka ska jag testa att träna med Torslanda. Asså allt är så himla jobbigt just nu. Men precis som allt annat så går det över. 
 
Jag ska ska alldeles strax fixa mig för natten men först ska jag fixa ett eller två inlägg eftersom uppdateringen har varit sisådär. 
Har iaf inte gjort något särskilt idag mer än att plugga lite, ätit farsdag middag och varit på mötet. Hoppas ni har haft en bra helg 

Mixed part 1

 
 
 

Yesterday evening

Igår hade jag en fantastisk dag! Började morgonen med en födelsedags brunch hos Maja, där det var många bekanta ansikten som man inte träffat på länge. Vid 18 tiden åkte jag och Isabella till centralen där vi mötte upp Therese och Emma för att äta middag hos My.  Det var verkligen hur mysigt som helst, älskar dessa tjejerna så mycket! Efter det åkte tjejerna på fest och jag åkte till Gabriel och myste. Sov även där i natt❤️
Idag ska jag plugga och sedan ska jag på ett fotbollsmöte. Så en lugn söndag!

DAGENS

 

FÖDELSEDAGS BRUNCH

 

Lördagmorgon

Godmorgon! 
Hoppas ni alla har haft en bra fredag och sovit gott. Jag vaknade för en stund sedan, har duschat och ska nu äta en lätt frukosteftersom 
jag ska på brunch sedan. Outfit bilder från det jag hade på brunchen kommer senare! Puss
 
 

Två från idag

Förut efter skolan åkte jag och Isabella till 4-gott, ååååh vi var så godissugna hehe kanske inte var särskilt interassant dock... Menmen! 
Jag träffade som sagt lilla Johanna på en fika förut, vi pratade om lite behövliga saker. Åkte hem strax innan 22 då jag och lilla ängeln skildes åt. Sedan har jag bara varit hemma och myst med familjen samt snackat FaceTime med Evve, Maja och Felicia. Ska hem till Maja imorgon för födelsedags brunch! Hur mysigt som helst. På eftermiddagen ska jag hem till My med några tjejer och äta middag. Så himla trevligt! Vi hörs imorgon!

Fika älskling

 

En resa tar sitt slut

Jag tänkte bara berätta lite om min fotboll. Jag är målvakt eller åtminstone VAR målvakt i Kärra och har spelat i Kärra i 11 år. Nu i år har jag bestämt mig för att lämna Kärra Kif. Det är utav en del orsaker, men en utav dem är för att jag behöver en nystart. Jag har haft kontakt med Ytterbys seniorlag och även Eriksbergs juniorlag, men jag är väldigt osäker på ifall jag vill spela junior-eller senior fotboll men det lutar åt att jag forsätter bygga upp mig som spelare i ett juniorlag.
På måndag ska jag göra min första provträning med Eriksberg och det är något jag ser framemot väldigt mycket! Eriksberg är ett lag som jag tycker är ett otroligt starkt lag i alla fronter. Så detta ska bli en intressant vinter, att få prova på nya spelsätt och få nya möjligheter inom fotbollen men framförallt lära känna nya duktiga fotbollsspelare.
Jag kommer inte skriva över mig från Kärra förrän jag har hittat ett lag som passar mig. Men först och främst ska jag spela futsal DM/SM med kärra juniorer som en avslutande grej. Förra året kom vi trea men i år strävar vi efter guld, man vill alltid avsluta något på bästa sätt.

 

Suitupwomen| black

 
 

SKOLAN

Vi har just nu NO, har precis gjort klart en labb, ganska oklart om vad som kommer hända nu. Men tror vi slutar, gotta love långrast!
Hade fått frågor angående hermods gymnasium men jag går inte där så kan tyvärr inte svara på dem!
Jag går på sjölins gymnasium, faktiskt en bra och mysig skola! Dock kanske inte ALLA är särskilt studiemotiverade, men allt blir precis vad man gör det till!
 

Lovely

 
 
 

Fredagsmorgon

 
Godmorgon! 
Jag vakande för en kvart sen ungefär, ska börja fixa mig för skolan nu. Så himla skönt med fredag, den här veckan har gått undan. Idag har jag en case lektion och en matte lektion sen slutar vi, underbaaaart! Senare ska jag troligtvis träffa Johanna, vad vi ska göra är oklart. Men ja kommer uppdatera under dagen. 
Min helg kommer bli awesome ser framemot morgon dagen som bara den!
Men ni får ha en fortsatt bra fredag! puss

Efter mycket om och men

... Så har jag bestämt mig för att dra igång med bloggen igen. Kände att de var så himla skönt med ett break från allting. Men nu är jag tillbaka och ska ta tag i detta på roligt nu. Har tr
or de eller ej saknat det en del. 
Under den här dryga månaden som har gåt har det hänt väldigt mycket. Jag har inte mått särskilt bra men det har ändå flytit på bra. Det är redan på bättringsvägen, vilket är otroligt skönt. Det börjar gå väldigt bra för mig i skolan också vilket är ännu bättre! 
 
Nu den här vintern kommer det bli ett oroligt slit för min del när det gäller fotbollen, jag ska provträna med andra klubbar osv. Behöver en hel nystart, men först står futsal dm och förhoppningvis futsal SM på spel! 
 
Yes, men jag välkomnar mig själv tillbaka! Ska åka iväg och träna nu och kommer hem ganska sent! Så jag börjar med den rikriga uppdateringen imorgon! 
 
En bild på fina Therese ❤️