90210

Hej på er!
jag slutade 15.00 idag! Hade en helt okej dag, matteprovet fungerade som de skulle och ja. En vanlig skoldag! jag ligger just nu hemma och kollar på 90210. Ska snart börja plugga, så jag slipper få så mycket i slutet. 
Har en skriftlig uppgift och en redovisning den här veckan... Yeyyyy :)))
 

30 oktober

Godmorgon! Jag sitter just nu och väntar på bussen. Börjar 8.30 idag, har matteprov sista lektionen... Wish me luck
Igår kollade jag SM i hallen, kärras a-flickor spelade. Sedan efter de stack jag Oscar o Jenny till stan. Vi åt go middag på SPICE. Vilket var behövligt! Inte träffat Jenny på hur länge som helst. Vi gick skiljda vägar och sedan mötte jag upp Hanna, min älsklings hanna
 
 

FÖR MYCKER HÄNDER

Gårdagen va väldigt trevlig, måste jag säga! 
Men just nu, orkar jag inte någonting, är inte alls i en bra svacka.. Jag bloggar mer imorgon eller ikväll! Behöver tänka på annat.

MYCKET FOTBOLL

 
anledaningen till varför min uppdaternig har varit värdelös är för att jag har spelar fotboll. Vi vann båda våra matchen i SM steg 1, så nu är vi vidare till nästa steg som spelas om drygt två veckor. Ett steg närmre finalsteget. 
Igårkväll va vårt lag ambasadörer för de andra två lagen som vi hade i gruppen. Så ja, min kväll spenderades där.
Jag kom precis hem och är helt slut. Ska snart äta och sedan ska jag börja fixa mig för en födelsedagsfest, Johannes fyller 17, stort grattis!!!
Uppdaterar mycket under kvällen!
 
 

In ear

 

Serier topp 3

•Your one and only source into the scandalous lives of Manhattan's elite. GOSSIP GIRL
• 90210
Got a secret. Can you keep it? Swear this one you'll save. Better lock it, in your pocket.Taking this one to the grave. If I show you then I know you. Won't tell what I said. Cause two can keep a secret if one of them is dead. PRETTY LITTLE LIARS

drömresemål

BORABORA
 
 

Home studying

stannade hemma från skolan idag, har knappt sovit någoting i natt så behövet vila ut mig. Men ska plugga en del hemma idag framtills Mami kommer hem för då ska jag och hon åka och kolla på en dator till mig. Tänkte passa på att svara på era frågor idag också! 
Ikväll ska jag äta middag med Gabriel, så de blir mys! Hörs senare

SM DAGS





Pita torsdag

 

Väntar

Sitter just nu och väntar på bussen. Har spanska första lektionen, sen idrott och sen case. Efter de slutar jag. Så de är skönt!
Direkt efter skolan ska jag hem och plugga. Sedan är de samling, SM är igång(!!!!)

Onsdag

Jag har spenderat min dag med mitt plugg, de börjar dra ihop sig för inlämning. Känns faktiskt helt okej. Har samtidigt idag haft Gabriel vid min sida när jag pluggade! Så mysigt så. Jag ska nu försöka sova och imorgon börjar SM och allt allvar! 
 godnatt

pluggonsdag

Hejsan!
jag sitter just nu på bussen påväg hem från skolan. Hade fotografering Idag, haha usch..
Min dag kommer idag enbart bestå av plugg. Har en del att göra, två inlämningar tills på fredag och imorgon har jag första matchen i SM. Ska bli intressant detta(!!!)
bloggar mer när jag är hemma :)
 
 

FOTOGRAFERING

 

FOTOGRAFERING

 

Pluggat

Jag har pluggat en del sen jag kom hem, börjat på två inlämningar som jag ska skriva klart imorgon!
Blev alldeles för trött i huvudet så tog mig en pausen och gjorde chokladbollar hehe, som blev as goda!
Jag sitter just nu och kollat på tv samt kollat igenom era frågor ni har ställt och funderar på om jag ska svara på dem i ett videoinlägg, hmm.. får se helt enkelt!
Ska bli snabbare med att svara på era frågor!

JAG IDAG

 

Bäst på soundcloud

Never let you go -Justin Bieber (deeper pitched)
 
 
 

EH

Hej på er!
Jag sitter just nu på eh med några klasskamrater och äter. Möjsigt!
Går in klockan 13.00, och slutar 15.25 idag! Efter skolan så ska jag plugga, plugga och plugga... Usch!

Lovie

 
 

Times

Sofie&katarina innan Darin på gbg kulturkalas 13//Jag och mina chicas på min födelsedagsfest//Jag,Hanna&Emma en cozy fredagakväll i vintras//Johanna&jag på sjölins kickoff//Futsal SM stabil tredje plats// lucia förra året
Från Felicias födelsedagsfest//Lagfest//Inna Johannas födelsedagsfest//Grabbarna innan hvitfeldtskas insparksfest//Jag,Terr&Emma från helgen hos Fabian//Jag när vi var på Älskade mallis

THIS MONDAY

 
Godkväll!
Den här måndagen har varit än utav de bättre. Jag har haft en helt okej skoldag, fick tillbaka min väska som blivit snodd, varit ärlig 100% emot en person, fått en klar fär helgen(redan) som jag längtar till super mycket och framförallt, träningen gick mim väg idag. Kan somna med ett leende på läpparna.
Behövade en bra dag, är i en sådan deppig period just nu, så de var redigt skönt!
Jag ska fixa mig lite mackor och så nu! Så mumsigt! Hörs sedan

With ma darlings

 
 

Goodmorning


Dark

 
Hej på er!
Hela dagen har jag spenderat hemma hos fill, vi har bara myst till de. Kollat film, ätit gott och så. 
Jag är inne in en jobbig period nu, så mår inget vidare. Ligger här hemma och tänker. Lina kommer till mig om en stund, vi ska prata lite och så! 
Sedan  är de väl inte så mycket mer med de. Uppdateringen har varit sämst jag vet, men har verkligen inte orkar. Förbättring i veckan(!!)
 

Myser

 

Saturday night

 
Hej på er!
Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för dålig uppdatering. Igår efter jag hade varit i stan med Felicia, så åkte vi hem till henne och åt. Väldigt mysigt! Kvällen spenderade vi hos en kille vid namn Fabian på ett litet krök med Felicia, My, Therese och Emma samt en del andra, så de var trevligt!  Vi var hemma sent i natt, då vi tog oss lite mat och sedan la oss bums i säng.
Vi ska om en timma åka till Torslanda och fräscha upp oss innan vi ska kolla handboll. 
En lugn dag idag! Skönt!

New babys

 

LD SNEAKY

 

Handlar om att känna sig trygg

Jag har bestämt mig för att nästa månad, första  oktober tvåtusentretton, ska jag börja jobba på min drömkropp, eller dvs en kropp jag ska känna mig trygg i. Att känna sig trygg i sig själv är de nyttigaste man kan göra. Då flyter allt på som de ska, man blir gladare och mår allmänt mycket bättre. Ska klarogöra att detta inte är någon form utav bantning.
Så fort man börjar ändra på sina matvanor så är det alltid någon som lägger in en kommentar "varför äter du inte, bantar du?". Nej utan man kan äta mer hälsosamt, eller kanske försöka minska på vissa delar i kosten, tex kolhydrater. Man kanske minskar portionerna också till en optimal mängd. UTAN ATT DE ÄR BANTNING!
Man mår helt enkelt bra utav olika saker här i livet. Jag vet att många tjejer där ute känner sig obekväm i sin kropp, klagar på sig själv, orkar inte tröns utan väljer att sluta äta iställe. F E L .
Vill man känna sig trygg, må bra och troligtvis se friskare ut måste man kämpa och slita hårt för de. Inte tro att allt serveras på silverfat.
 
Jag kommer senare framöver berätta mer om vad för kost metoder jag kommer använda mig utav, träningscheman osv. Jag kommer i vilket fall som helst börja löpa 4 gånger i veckan innan jag börjar gymma! Så detta blir långa, jobbiga och intensiva månader
 

Lördag

Godmorgon! Har ni sovit gott? De har jag iaf gjort, så skönt! Är en morgonmänniska och älskar att gå på strax innan nio! Då känns de som man är utvilad och ändå har så mycket man kan göra. Som nu på morgonen ska jag till solariet och sola lite. Sedan ska jag ju vidare till stan och träffa min favvo Fill! 
Uppdaterar mer senare! 
( ska bli bättre mer outfit-inlägg )
 

Wrecking ball

 
Ett nattinlägg. Vi förlora matchen, motståndra trampa ner oss psykiskt, sa krankande saker och var allmänt hetsiga. Menmen, sådant händer. Nu återstår en serie match och sedan är de över för iår... Så trist! 
Vilket fall som helst så var jag med Gabriel efter matchen. Så ja min fredagskväll har väl varit bra!
Imorgon ska jag träffa min älskade Fill, kvällsplanerna är dock väldigt oklara, men det kommer ni få reda på imorgon!

NORSKA FAVORITEN

 
 

T.G.I.F

 
Hej på er!
Slutade 13.00 idag, så himla skönt! 
Direkt efter skolan åkte jag, Isabella ich Oskar till våran gamla skola och hälsade på. Sedan kom även tre andra gamla kamrater till skolan med! Så kul att träffa dem(!!)
Nu ska jag alldeles strax ta med en lite standard nap och sedan börja tagga till för match. 
Kvällen kommer jag spendera med Gabriel troligtvis. För att inte få några reaktioner, så ja, jag och Gabriel är vänner! 

Todays

 

SCHOOL

 
Påväg emot skolan nu, har en case lektion på 3 timmar... Sedan avslutas dagen med matte. Efter skolan ska jag och Isabella till våran gamla skola och hälsa på! Ååååh saknar grundskolan. Till er som går i 9:an nu, njut och ta vara på tiden

 

Plaska i plurret

 

Jag kan mysa till de

Godkväll! efter skolan förut( slutade 16 ) fick jag skynda mig hem för skulle hinna äta innan jag skulle vidare på träning. Jag var inte med dock, men jag var där för sammanhållning och för att få reda på lite saker för kommande månad. Kom med i SM med juniorena på hemmaplan som är nösta torsdag och lördag! Dock kommer jag troligtvis inte få någon speltid.. Menmen, jag är glad ändå. Jag ska ta mig ett bad nu och sedan försöka sova
 
 
 

Två i förmiddag

mötte upp mysan för lite snack förut! Så mysigt! Nu har vi idrott! Bloggar mer sedan
 

Thursday morning

 

NIGHTY

Vilken dålig dag, allt gick åt skogen. Visst förmiddagen med Johanna var mysig och behövlig. Men eftermiddagen och kvällen har varit ett helvete och ser ej framemot natten. Kan göra de klart för er med en gång. Nej jag och Gabriel är inte tillsammans. Vill helst inte ha några frågor på de och jag kommer heller inte ta upp anledningar här på bloggen, hoppas ni har förståelse för att vi har ett privatliv. 
Plugget är jag inte roligt klar med, har lite till att finslipa på.. Hoppas ni st haft en bra dag men jag säger godnatt här! Puss 



Då var denna sagan slut

 

Man blir så glad

Min kära lagkamrat födöd 98 har en ljus framtid inom fotbollen, riktigt stolt över henne. Hon förtjänar detta så väl 
 
 
 
 

Hemma

Kom hem ganska nyligen, har varit på skatås idag och gjort den såkallade "sjölins-stafetten". De tog ca 50min, så vi slutade efter det. 
Jag och Johanna bestämde oss för att äta tillsammans, så vi gick till jensens där vi satt och tjöta lite. Nu är jag hemma, ska ta en liten nap och sedan plugga ://

Jensens efter sjölins stafetten

 

Imorgon..

... Så ska hela sjölins till skatås för sjölinsstafetten. De kommer ta max 2 timmar. Efter de så ska jag och Johanna fika i stan så de blir mys!
Imorgon eftermiddag och kväll kommer jag spendera all min tid på plugg, för på torsdag har jag ett seminarium som betygsätts! Kan iaf få börja detta bra tycker man ju... Vi hörs imorgon!
 
❤Mysan tidigare idag på eh❤
 

En kall & regning dag

 
 

Cozymode

Hej på er! Det börjar verkligen kännas som riktig höst nu, bara massa mys och rikigt snygga kläder. Älskar hösten och vintern, två årstider som är mörka och allmänt mysiga. Första lektionen blev inställd idag så vi satte oss på ett fik och bara tog de lugnt där innan nästa lektion började. Efter skolan idag åkte jag till tele2 för att fixa min mobil, dem lagade den så att jag får den imorgon. Den 29december kan jag byta till en Iphone 5s, så nays! Dehäråt dagen kommer spendmera med plugg, god middag och idol!
 
 
 
 

FIKA

 

Hey tuesday

tunika - vintage by féjeans - levisskor - air maxjacka&väska - belstaff

Deppmode

Det är i sådana här lägen jag verkligen älskar att jag har blogg, när man är deppig. Kunna skriva av sig lite och veta att någon känner igen sig, någon försöka hjälpa till, eller så hjälper jag andra. Säkert så finns de någon av er som stör sig på att jag skriver av mig. Men jag vill inte att folk ska få den tradionella uppfattningen som man brukar få utav bloggare/bloggenskor "åh ditt liv är perfekt"Jag delar gärna med mig utav svårigheter, inte nog för att de underlättar för mig själv utan även för er läsare med kanske? Vem vet.Till de jag vill lätta från mitt hjärta.De händer väldigt mycket för mig just nu, från familj till skolan, även vänner och fotbollen. Jag är i jobbig period där man måste välja och ta svåra beslut.Men jag är så rädd för verkligen att jag inte vet hur jag ska hantera alla mina val och bekymmer. Jag gör allt är att inte tänka på de som måste tänkas på. Jag skjuter upp de så att säga.Jag håller på att glida isär från olika håll, jag hittar nya trygga ställen. Alltså allt blir helt nytt. Jag är just nu helt förvirrad, besviken och ledsen över hur saker som va så himla bra kunde bli så otroligt fel. Jag förstår inte? Hur kan livet vara så orättvist? Jag stävar efter en sak, att uppnå min drömmar, att aldrig ge upp, men just nu finner jag ingen styrka till att kämpa för de jag vill uppnå.Jag vill vara lycklig, jag vill vara glad utan att fake le, jag vill vara frisk, jag vill ha känna mig trygg i mitt gamla fotbollslag, jag vill bli omtyckt precis som förut oavsett VAD!Allt är så komplicerat just nu så jag förstår inte vad som kommer hända. Jag vill känna "De är okej att inte vara okej" 

Avicii

❤And I'm feeling, never letting go.Oh you take me, somewhere off the globe.Do you feel it, it's like the first time I realized that All You Need is Love❤



At home

Hej på er!Kom nyligen hem ifrån skolan, måste säga att jag ät ruskigt nöjd över mitt val! Förstår inte hur jag kunde ha något emot sjölins helt ärligt! Usch va glad jag är att jag bytte dit! Rekommenderar er som inta valt gymnasium ännu, framförallt 98:or, att välja sjölins. En as bra och mysig skola!Jag ligger just nu sängen och bara slappar med musik i öronen, har samling 17.30 och träning 18.00, i kylan... De suger!hoppas träningen går bra för mig så att jag kan bli på någorlunda bra humör!

Mattedags

 

new week

Godmorgon!
Fick lite tid över här hemma till att uppdatera. Bloggen suger just nu, jaag vet. Men jag har varken tillång till data eller mobil... 
Jag ska iaf till skolan om en stund, slutar 15.00, orkar inte det. Efter skolan ska jag kanske fika med johanna men de är helt beroende på när min träning är. 
Förövrigt så har min helg varit helt okej, inget jag skulle vilja berätta om såsätt, inget särksilt som har hänt med andra ord! Hoppas ni har haft en helt awesome helg!
 

Jag förra året

 
 

mys söndag

Hej på er! 
Gårdagen var riktigt bra. Först åt vi middag hos cornelia, satt och prata, hade de allmänt trevligt helt enkelt. Sedan åkte vi några styckna hem till mig och bara tog de lugnt. Vet inte vad mer jag ska berätta haha, men trevligt hade jag i vilket fall som helst. 
Idag ska jag bara ligga hemma, kolla film, plugga och kanske fixa min mobil. Vi fårse helt enkekt!
Uppdateringen kommer vara väldigt kass så länge jag är mobillös tyvärr...
Jag ska göra allt jag kan!
 

saturdayfever

Godförmiddag!
Igår efter matchen som vi kollade på i lisebergshallen så gick vi in på liseberg och spelade lite, inga vinster fick vi med oss hem... så förbannat. Men vi gick i af och fikade sedan då jag skulle blogga, men nejdå hade min mobil gått i sönder.. IGEN!? Iphone är så värdelösa.
Idag ska jag i vilket fall som helst kolla juniorerna när dem möter GDFF och sedan ska jag hem och fixa mig flr kvällen. Ska hem till en tjej i klassen på middag så de blir mysigt!
 

LOVELY




Middag with my love

 
 

SCHOOL




Friday the 13th

Godmorgon alla där ute! Äntligen fredag!!! Jag börjar 08.30 idag med en case lektion och avslutar sedan denna skoldagen med en timmas  matte. Jag ska sedan efter skolan möta upp min älskade Fill så ska vi hem till mig och äta gott. Vi åker sedan och möter upp hannisen för att kolla handboll i Lisebergshallen.
 
 
 
 

Thursday

Godkväll!
Spelade match förut och vi vann! Anledning till att jag inte blogg dirket efter match var för att jag fick lite problem.
Men jag ska iaf sova nu.
Ser framemot morgon dagen och en efterlängtad återförening med trion! Mer om morgondagen och helgen imorgon! Puss
 

Gamedags

 

SUSHI

Hej på er! Fick sluta en halvtimme tidigare idag. Så skönt! Jag mötte upp Gabriel och vi gick sedan upp och mötte mamma för att åka hem med henne. Köpte sushi med mig också! Så gooott

Möta upp hjärtat


Ska möra upp musan nu. Sedan ska vi direkt till katrinelund och hälsa på hannisen en snabbis. Vi har idrott sedan i valhalla (precis vid kattan) så de är perfekt

Headphones ON

Musik kan få mig att stänga mig själv ute från omvärlden, det är helt underbart. Att bara lägga sig i sängen med musik i öronen och bara drunkna i alla tankar. Det är helt klart de bästa jag vet.
Dock är det inte alltid fina tanker jag försvinner i, utan de kan även vara riktigt sorgsna tankar. Usch.... 

Imorgon är de dags för skola igen. Ska upp till hvitfeldtska för att skriva ut mig från skolan, vilket jag hade glömt haha! Sedan ska jag tillbaka till min vanliga skola igen. Slutar 16.00 imorgon tror jag. Så himla segt verkligen.. Har idrott och en case lektion. Ska inte till spanskan imorgon. 
Men jag säger väl godnatt här så hörs vi imorgon 
My baby boy

Nineeleven

Idag minns vi terrorattackerna i newyork för 12 år sedan. Mina tankar går idag till dem som förlorde, en vän, en fru/man, en pappa/mamma, mor/farföräldrar, helt enkelt till alla där ute som är beröda. Till alla som omkom: hoppas ni änglar har de fint uppe i himlen❤
 
 

Miss spain

 

New iPhone 5

Den vanliga iPhone 5S som kom ut igår. Finns i guld och sliver nu.Så nice!!! Men även....
...så finns de en iPhone 5 c med färg på baksidan! Aaaah, vill ha

SCHOOL




Wildfox




Bytte


Det skulle bli kallare idag än imorgon så kör på byxor idag i stället! 
Ska alldeles strax bege mig ut emot bussen. Bloggar mer under skolan

Skymt av morgondagens




Allt är dåligt


Jag vet att min uppdatering är värdelös, men de är bara för att jag är i en väldigt jobbig period just nu. Jag har bytt skola,  bytt umgänge på kort tid, sen händer allt annat privatliv däremellan. Ingenting går ihop helt enkelt. De är så fruktansvärt jobbigt ska ni veta. Så jag får ursäkta den dåliga uppdateringen. Men jag har haft annat att tänk på och så. De är dags för mig att sova. De kan behövas!!! Puss på er


With him




Sam vs sjölins

Slutade tidigare idag för att kolla den årliga fotbollsmatchen. Första skoldagen gick riktigt bra faktiskt. Men tror att jag ska göra allt jag kan för att byta så snart som möjligt till ekonomi! 
Idag ska jag bara ta de lugnt och läsa lite som jag har missat! Hörs sen

I SKOLAN

 
Är hur nervös som helst! Börjar om 3 minuter så hörs sedan

Klädd i blått

godkväll! 
kom precis hem från en regning kvällsträning. Är helt genomblöt. Träningen gick förövrigt inte bra, så är väl inte på världens bästa humör helt enkelt..menmen. Ska hoppa i ett varmt härligt bad! Får se ifall de blir något inlägg till!

Q/A

Ska du gå samhälle då på Sjöllins eller blev de ekonomi ?
jag kommer gå samhäll, sen får vi se om jag får en plats på ekonomi, de hänger på att någon byter från ekonomi. Då väjer jag ifall jag vill gå kvar på samhäll eller byter över till ekonomi.
 
Äter ni bara på de ställen som skolan erbjuder eller andra också?
nej, skolan erbjuder inte några restauranger dvs matkort eller rikskuponger. Utan vi äter för våra egna pengar ute. Hvitfeldtska har en bamba!
 
Din frisy är jättefin. 
kan inte du lägg upp en bild på hur långt ditt hår är där bak? 
Det skulle vart snällt ifall du gjorde det.
åh tack så mycket, själv gillar jag inte mitt hår. Det skulle jag absolut kunna göra, har dock väldigt kort hår :)

Din tröja är dröm!! Vart är den från?
visst är den fin! De är en klänning och den är felicias. Från märket twist&tango
 
hej sandra!
Jag läste din förra blogg jättemycket innan och jag älskar denna lika mycket!
Men jag har en fråga. Du måste inte svara på den.
Men jag bara undrar om det är sant att du har haft en ätstörning?
Jag är nämligen i den situationen just nu och skulle bara villja veta hur du kom ur den för du är verkligen den finaste jag vet! Ditt liv verkar perfekt. 
Det känns inte som om någon (kille) kommer gilla mig om jag blir för stor... åå vet inte vad jag ska göra! 
Hade varit så jävla kul att träffa dig för du verkar vara så himla härlig person!
vill börja med att tacka dig för dessa fina ord. Va rar du är!!! ja de är sant att jag hade en ätstörningar förra året(bulimi). Jag är inte expert på detta och vet så lite om hur man blir frisk. Jag vet bara hur de är att lida utav de, vilken smärta de är. Men jag började vara öppen med det, pratade med dem som står mig nära hur jag mådde osv. Sedan började jag successivt korats med vuxna människor, först en lärare, sen skolsyster och efter de kurator som sedan skickade mig vidare till BUP. 
Men dessa saket hjälper inte en att bli frisk utan dr hjälper en som stöttning. De ända som kan få dig att bli frisk, de är du själv. Men man klarar inte av att hantera det själv, så du behöver all stöttning i världen.
Jag lovar dig att någon kille kommer älska dig så himla mycket, precis för den du är. Alla är fina, på sitt sätt, på ett personligt och unikt sätt! Glöm aldrig att de är okej att inte vara okej, sträck på ryggen och le emot omvärlden!
 
Vart redigerar du dina bilder?
 

Skrivet 19 Juli 13

 
❤Tänkte bara berätta lite om min fotboll!
Jag spelar i klubben Kärra KIF och storm trivs där. Har aldrig bytt lag och har spelat sedan 7 års ålder, hoppade till och från mellan handboll och fotboll mellan 8-10 års åldern. För ungefär 2års sedan valde jag att satsa på min fotboll då första året gick så jäkla bra. Året därpå (fiol) så blev jag sjuk och tappade de mesta jag hade kämpat mig upp till. Jag var så ledsen och besviken, hade inget sug för fotboll alls längre men beslöt mig ändå för att bit ihop och kämpa vidare. Inget lönar sig genom att ställa skorna på hyllan. Så nu står jag här, målvakt i ett senior lag för tillfället och storm trivs verkligen.
Jag har beslutat mig för att elitsatsa på min fotboll igen när de blir säsong. Jag vill verkligen komma långt, det vill jag verkligen.
Jag vill bära en tröja men svenskalandlags loggan på vänstra sidan. Jag är en sådan person som måste uppfylla mina mål. Jag kommer alltså inte ge upp förrän jag har nått mitt mål. Jag vet att de är ett väldigt högt och krävande krav. Men jag behöver press på mig, för att kunna bli nöjd med det jag ådstakommer. Mitt liv är och förblir fotboll. Tänker ta vara på varenda sekund❤

Måndag

Hej på er!
Jag sitter just nu på bussen påväg hemåt. Fick sluta tidigare eftersom att jag byter skola imorgon. Så himla skönt verkligen!
Kommer sakna några i mon klass.. Men ser ändå framemot detta.
Är sjukt nervös, haha, ni ska bara veta klumpen jag har i magen.
Jag ska iaf hem nu, stoppa i musik i öronen och försöka sova bland tankarna..
Har tärning ikväll, 20.00-21.30, alldeles för sent för mig. Avskyr kvällsträningar(!!)
Menmen, träna måste jag göra för att nå dit jag vill komma.
Kan länka ett gammal inlägg jag gjort om vad jag vill med min fotboll senare!


FRANSKT

 

Mot skolan


Sweet dreams or beautiful nightmare

Mår inte alla topp.. Så ska lägga försöka sova nu med lite musik i öronen. Hoppas på att morgondagen blir bättre än den här dagen. Godnatt


Home

Hejhej!
Jag vakande upp hos Sofie imorse som sagt, vi åt en god frukost sedan stack jag, Sofie och Gabriel till önnereds hallen för att komma Gbg cup -juniorer.
Vi kollade en stund på en match, sedan åkte jag hemåt.
Nu ligger jag i min säng, skulle egentligen tränat men istället ligger jag bara och fullkomligt deppar ihop. Tänker på allt möjligt. Vad som kommer hända senare i framtiden.
Ååååh... Men nog om de.

Jag vet att jag sa att en bloppis skulle komma upp nu i helgen, men jag har inte roligt valt klart kläder ännu och dessutom så måste jag foto kläderna med en riktigt och bra kamera så att ni får rättvisa bilder.


Grattis bästis

❤Jag älskar dig❤

Breakfast


Sundaymorning

Godmorgon finisar!
Jag vakande alldeles nyss upp hemma hos Sofie, ska snart väcka henne och laga en god frulle.
Dagens planer är ännu oklara, något jag vet är att jag ska plugga lite granna iaf.
Jag skulle egentligen spelar seriematch idag med damjuniorerna men den blev inställd, sen skulle jag även spela en zonlagsmatch men den blev också inställd så jag har liksom inte kunnat planerat något tyvärr.
Men ska hålla uppdateringen i liv och jag LOVAR att bli bättre på de.


KRÄFTSKIVA


Fix old jeans

Hej på er!
En tanke förut slog mig att jag ville göra en jeans kjol. Så jag och mamma började kolla efter gamla jeans. Det visade sig att mamma hade många gamla Levi's jeans kvar sedan långt tillbaka. Dem satt faktiskt bra på, så valde att fixa dem till ett par fräscha boyfriend jeans istället för kjolar! Kommer visa resultatet när dem är klara! 
 

Todays

 

Gameon


Breakfast

Godmorgon!
Hade en mysig kväll med Fill igår, när vi kom hem åt vi pizza och sedan kollade vi på cyberbully stark rekommendation till er tjejer.
Vi åt en hos frukost imorse som fills pappa fixade, sedan har vi bara skojat till de hela morgon.
Nu är vi påväg till Fills match, hon mötet eriksberg så de ska bli roligt. Kommet även möta upp Maja där!


Torslanda

Mötte som sagt upp Fill förut, vi kollade på bio," hur många kramar finns de i världen? ".
Åh vilken mysig film med goa skratt! Rekommenderas om man är lite deppig eller bara känner för att skratta och gråta. En roligt fin film måste jag säga!
Vi sitter just nu och äter pizza, sen ska vi ha en girlsnight med massa gossip


BIOMYS MED BÄSTIS


Alla mobil videos

Nu bjuder jag på alla videos jag har på mobil!


RENSA = SÄLJA

Jag hade tänkt att rensa min garderob i helgen, har en del kläder som har blivit försmå och som även inte kommer till användning. Så istället för att ge bort kläderna/ länga dem. Så har jag bestämt mig för att ha en bloppis här på bloggen. Det kommer vara en blandning, vissa billiga andra lite dyrare, kläder med bra märken och kläder utan!
Hoppas det uppskattas!


Mys med ett hjärta

Slutade skolan för 1h sedan. Då jag åkte och mötte upp Fill. Vi sitter just nu på EH och myser. Ikväll blir de bio för våran del och sedan sover jag hos henne. Så mysigt!


LE PAIN FRANCAIS


VÄNTAR...


Sweetdreams

Är alldeles för trött, jag behöver 9timmar sömn. Godnatt fina ni!


Next up


This day

Hej på er!
Måste säga att de inte alls var roligt att spela fotboll förut, men de kan varit för att jag hade så mycket andra tankar i huvudet. Dem ringde nämligen från sjölins gymnasium förut och sa att dem kunde sätta in mig på en plats i samhäll, men jag går ekonomi och vill gärna fortsätta gå ekonomi men på ekonomilinjen var de fullt. Så jag kommer troligtvis vänta på att någon byter eller slutar. Eller om den kanske gör ett undantag och tar in mig i vilket fall som helst.
Håller tummarna på att detta går vägen för mig för vill verkligen byta skola nu.
 
I vilket fall som helst så mötte jag upp Lina förut och åt lunch, direkt efter det åkte vi hem och jag tog mig en powenap, bästa jag gjort idag(!!!)
Ska alldeles strax fixa mig för träning, den börjar 18.00 och slutar 19.30! ikväll ska jag städa samt plugga med Gabriel! 
Hörs sedan

FRÅGA FRÅGOR

 Jag har valt att ställa upp på en boyfriend tag, så fråga gärna frågor om mig och Gabriel så ska vi fixa ihop en gullig liten video. Så fråga på nu

Last night

Gårdagen var riktigt lyckad! Hemma hos Niklas, med alla goa människor och sedan på sticky fingers.
En lyckad onsdag må jag säga!

Nu: håller på att förbereda mig för fotbolls turnering på heden idag! De ska bli så himla kul, är så himla taggad!


Ljust i höst


Festligheter

Jag sitter just nu i bilen påväg emot Torslanda! Vi ska hämta upp Felicia, Kajsa och Amanda. Sedan åker vi direkt mot Partille där vi ska vara innan insparksfesten, så de blir nice!
Hoppas verkligen på en lyckad kväll/natt!
Imorgon är vi lediga från riktigt plugg men vi alla 1:or ska istället ha fotbollstunering på heden, så de blir säkert bra!


LUNCHAR


Lunchar

 
 Har naturkunskap just nu, sedan ska jag luncha med Isak och Anna. Sushi står på schemat! 
Efter skolan har jag bråttom med fixning för fest! Åhhhh detta ska bli så naaaayys

Mot skolan

Hej på er!
jag försov mig i morse, hehe typiskt, så sitter just nu i bilen påväg till skolan. Slutar som sagt sent idag och så har jag aslång lektioner... Detta kommer ej bli en bra skoldag. 
Idag har jag på mig favvoskorna Nike Air Max , älskar dem!!!!
Lovar er att ni inte blir missnöjda om ni köper ett par utav dem
 
 
 

HAVE A GOOD NIGHTSLEEP

jag har en lååång dag framför mig imorgon, så behöver sömn! Godnatt alla kära läsare 
 

Mellis


FULLT UPP

Ber så hemskt mycket om ursäkt! Glömde av helt att bloggen fanns idag, men epiteeftersök skolan åkte jag och Gabriel hem till mig, vi laga något äta sedan har vi umgåts, städare och pluggat. Så har inte alls kunnat lägga ner den tiden på bloggen som jag egentligen har velat göra idag. 
 
Tänkte berätta lite om morgondagen. 
Imorgon efter skolan ska jag fixa mig för festligheter för hvitfeldtskas insparksfest, men innan vi ska dit så ska jag och några andra hem till en i min klass (Niklas, på bilden). Sedan åker vi alla gemensamt in till stan där festen är! 
Ååååh ser framemot morgondagen
 
 
 
 
 

Tuesday

 
Hej på er!
jag började 9.55 idag, sitter alltså just nu på en lektion, engelska... De mest avskyvärda ämnet i skolan.
Jag slutar 15.20 idag, så en lång dag igen, haha klagar så himla mycket just nu. Ikväll ska jag plugga lite, städa och sedan bara mysa!

One last lovely week

 

LOVETHIS

 

4 jag läser dagligen

Dessa 4 underbara tjejers bloggar läser jag dagligen. Har ni inte besökt dem tidigare så gör de nu!!
Nattstad.se/feliciaanna
 
Nattstad.se/hannakristina
Vanessawilsons.blogg.se
 
Danielalouise.blogg.se
 
Fyra fantastiska tjejer, men bra klädstil, rolig uppdatering och dessutom ser dem så otroligt bra ut. Ett stort pluss i kanten är att dom är så rara och trevliga!


Dagens

 
Tröja- hunkydory
kofta- hunkydory
jeans- replay
skor- prime 
jacka- ?? 
Väska- belstaff
halsband- raglady&spanien
 

Classmates

 
Har nyligen ätit lunch med Isak, Hanna, Amanda och Anna! Ska alldeles strax på lektion. Vi har samhällskunskap! 
Sen har jag två lektioner till och efter de slutar vi, kommer ha jättebråttom sedan, usch mår dåligt när jag tänker på de.

Smygtitt

 

Måndagmorgon

 
godmorgon!
Jag sitter just nu på bussen påväg till skolan.
vi börjat 08 och slutar 15 idag... På en måndag? Inte okej haha.
efter skolan idag har jag träning och sedan kommer jag slockna som en stock. 
Outfit bild kommer sen

Goodnightkisses

Hade de super mysigt med mina två favoriter i stan förut! Dags för mig att sova, skola imorgon!
 
 
 

Bäst

 
 

Söndagsmys

 
 
 
 
 
Godseneftermiddag!
jag och Gabriel sitter just nu på bussen påväg till stan för att möta upp Hanna på en fika.
Idag har jag absolut inte gjort någonting. Bara slappat med älsklingen.
Bloggar mer i stan
 

Blick

 

TRE FRÅGOR&TRE SVAR

såg dig och då pratade du med alexandra pallvid hur känner du henne? har inte du skrivit att hon är snobbig och bitchig?
Jag vet faktiskt inte hur de kommer sig att vi började att snacka, tror att de var för att vi skulle till samma ställe helt enkelt! Jag har ALDRIG och skulle ALDRIG hänga ut eller döma någon på min blogg. Så lågt faller man inte. 
Nej jag tycker verkligen inte Alexandra verkar vara sådan. Jag tycker hon verkar vara en go tjej! 
De blir så jäkla lätt att man dömer folk fel genom bloggar. 
 
Ska du byta till Sjölins?
Jag har gjort ett sent omval till Sjölins och hoppas verkligen att jag kommer in så småningom. Men gör jag inte de innan  2 veckor så stannar jag kvar. De känns så onödigt att byta skola när man väl redan har gått där ett bra tag, lärt känns klassen osv.
Men hvitfeldtska är verkligen inte min typ av skola, de är inte där jag vill gå i 3års tid.
 
Går du i samma klass som Isak?
Ja de gör jag, men vi båda ska troligtvis byta skola.

Gårdagen

Hejsan!
Ledsen för att jag inte blogga igår, men jag hade så himla roligt. Efter matchen, som vi förövrigt vann, så grillade vi och sådant mysigt. Framtills de mörkna satt vi och tjöta, lyssna på musik osv. Vi drog sedan in till stan och hade de trevligt! 
Jag hade i vilketfall som helst en riktigt lyckad lördag, orkar inte gå in på detaljer. Men anledningen till varför jag inte blogga var för att jag ville vara social emot laget.
 
Idag ska jag bara ligga hemma och slappa, kolla på lite film eller något!